KVEN ER KOKKEN?

Les om ho ved grytene

MØT KOKKEN

hanne bakke berntsen

Hanne er ein allsidig kokk og utdanna innan  tradisjonsmat, likevel går ho ikkje av vegen for å prøve nye rettar og eksperimentere på kjøkenet. Ho er kjent for å ha gode smakar på maten. Brune sausar er ein av hennar absolutte spesialitetar, ei svinesteik er ein innertiar med Hanne sin brune saus. Hanne har og med seg gode medhjelparar på laget, mat til mange treng fleire hender som bidreg på kjøkenet. 

                             

CV HANNE
 

EIN KOKK ER FØDT i 1989

Ho tråkka sine barneføtter og vaks opp i Uskedalen, no bur Hanne i  Mauranger der ho og har slektsrøter og har funne kjærleiken. 

Hanne har to born og  bur saman med Anders Godtskalk i Austrepollen. 
 

UTDANNING 

Studie innan tradisjonsmat ved Raulandsakademiet

Studie innan grunnleggjande økonomi og bedriftsøkonomi ved høgskolen Innlandet


 
ERFARING

Kokk i gardsrestaurant Olaløo 
Kokk Baroniet Rosendal

Kokkelærling Rosendal fjordhotell 

Kantineansvarleg rådhuset, Kvinnherad kommune

Institusjonskokk Helse Fonna 

HANNE PANNE 

BLOGG


JULEBORD sesongen er i gang, dessverre set coronareglane ein stoppar for store samankomster. Me leverer julemat med tilbehør til deg og dine coronatrygt rett i døra.  Du kan og ha juleselskap på inntil 20 personar i kantina på Seimsfoss.   Ta kontakt!

Mykje  omtale i lokalavisene har me fått: Her frå GRENDA, me har og fått omtale og reportasje på USKEDALEN.NO

FACEBOOK:  me er på fjesbokjo,.....lik oss gjerne der

KANTINA på Seimsfoss opna i august 2020, veldig kjekt og travelt.  




Sildesalat ala Austrepollen
Sildesalat ala Austrepollen