KVEN ER KOKKEN?

Les om ho ved grytene

MØT KOKKEN

Hanne Bakke Berntsen

Hanne er ein allsidig kokk og utdanna innan  tradisjonsmat, likevel går ho ikkje av vegen for å prøve nye rettar og eksperimentere på kjøkenet. Ho er kjent for å ha gode smakar på maten. Brune sausar er ein av hennar absolutte spesialitetar, ei svinesteik er ein innertiar med Hanne sin brune saus. Hanne har og med seg gode medhjelparar på laget, mat til mange treng fleire hender som bidreg på kjøkenet. 

                             

CV HANNE
 

EIN KOKK ER FØDT i 1989

Ho tråkka sine barneføtter og vaks opp i Uskedalen, no bur Hanne i  Mauranger der ho og har slektsrøter og har funne kjærleiken. 

Hanne har to born og  bur saman med Anders Godtskalk i Austrepollen. 
 

UTDANNING 

Studie innan tradisjonsmat ved Raulandsakademiet

Studie innan grunnleggjande økonomi og bedriftsøkonomi ved høgskolen Innlandet


 
ERFARING

Kokk i gardsrestaurant Olaløo 
Kokk Baroniet Rosendal

Kokkelærling Rosendal fjordhotell 

Kantineansvarleg rådhuset, Kvinnherad kommune

Institusjonskokk Helse Fonna 

KOKKE HANNE BLOGG

Middagsknotten avviklar kantinedrifta i næringsparken frå 1. juli 2024. Nye drivarar overtek. Middagsknotten vil framleis etter 1. juni vere aksjeselskap og ta imot bestilling på catering, drifta og adresse til selskapet blir i Mauranger.

Det fins ei tid for alt" så også for Middagsknotten sitt engasjement i Fonnafjord Næringspark. Etter fire utruleg kjekke år, er det på tide å søkja nye eventyr Kantina vil halda ope fram til 1.juli. Komlegrytene putra kvar torsdag ut mai (utanom vinterferien og påsken).Til sommaren tek me gryter og lokk med heim att til Mauranger Middagsknotten vil fortsatt bestå og halda fram å tilby kokkelering til fest og bryllaup Takksam for alle gode bekjentskap som me har fått gjennom kantinedrifta   

FERIEN 2023 er over og me er klar for ein ny haust i katina på Seimsfoss. . Ta gjerne kontakt ved behov for catering.

KOMLETORSDAG:  Frå 24 mai 2023 tek me ein pause frå komlene og det blir ikkje på komletorsdagar før til hausten igjen. 

Mykje  omtale i lokalavisene har me fått: Her frå GRENDA, me har og fått omtale og reportasje på USKEDALEN.NO

FACEBOOK:  me er på fjesbokjo,.....lik oss gjerne der

KANTINA på Seimsfoss opna i august 2020, veldig kjekt og travelt.

HANNE I SVING PÅ KJØKENET

Komledag i kantina på Seimsfoss